Jedina berza kriptovaluta sa dinarskim parovima

Xcalibra je nova berza kriptovaluta osnovana 2019. godine sa sedištem u Švajcarskoj. Napravljena je s namerom da podstakne masovno korišćenje kriptovaluta tako što omogućava svojim korisnicima sigurnu i jednostavnu trgovinu. Berza je nedavno listirana na sajtu “CoinMarketCap” čemu je prethodio proces testiranja i zadovoljavanja niza tehničkih uslova.

Mnogo napora je uloženo kako bi se napravila platforma sa dovoljno sigurnosnih mera koje gotovo onemogućavaju pokušaje hakovanja i krađe digitalne imovine. Čak 100% sredstava korisnika se čuva na takozvanim “hladnim novčanicima”, a svakom korisniku na raspolaganju stoji set dodatnih mera koje može sam da uključi radi još veće sigurnosti.

Xcalibra je dostupna u preko 100 zemalja širom sveta, a kriptovalute je moguće kupiti sa čak 15 nacionalnih valuta. Budući da je dobar deo platforme napravljen od strane blockchain kompanije “Balkaneum” sa sedištem u Beogradu, odlučeno je da jedna od tih valuta bude i dinar. Uz posredstvo partnera iz Srbije, svim državljanima je omogućemo da kupe kriptovalute za dinare jednostavnom uplatom sa bankovnog računa.

Tako je Xcalibra postala jedina berza na svetu na kojoj ćete kupovati i prodavati kriptovalute direktno dinarima. Potrebno je samo da imate račun u bilo kojoj banci i da se registrujete na našoj platformi.

Provizije i limiti na Xcalibra berzi

Provizije smo definisali u skladu sa misijom da omogućimo svim državljanima Srbije jednostavnu, sigurnu i povoljnu kupovinu. Uplata dinara na berzu košta samo 1,1% dok se zamena dinara u kriptovalute naplaćuje 0,25% od transakcije. U poređenju sa ostalim načinima za kupovinu kriptovaluta u Srbiji, Xcalibra berza je i do nekoliko puta povoljnije rešenje.

Takođe, možete i da prodate kriptovalute za dinare i da povučete novac na svoj bankovni račun potpuno legalno. Deponovanje kriptovaluta na Xcalibra berzu je besplatno, a zamena za dinare iznosi samo 0,25% od transakcije. Povlačenje dinara na bankovni račun je takođe niskih 1,1%.

Za detaljan prikaz provizija na Xcalibra berzi pogledajte sledeći link: Status i provizije

Na mesečnom nivou možete da ubacite i povučete koliko želite novca, bez limita. Na dnevnom nivou možete da povučete do 50.000 dolara u dinarskoj protivvrednosti.

Trenutno možete trgovati sledećim kriptovalutama sa dinarima:

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Safex cash
Safex Cash
Safex Token
Safex Token

Adresa Xcalibra berze

Predstavništvo Xcalibra berze za Srbiju se nalazi u Balkanskoj broj 2, kod Hotela Moskva. Kancelarije se nalaze u prizemlju stambeno-poslovnog objekta B2 u Balkanskoj ulici, takozvana “pametna zgrada”. Ukoliko imate želju da saznate nešto više o trgovanju kriptovalutama, kako se registrovati na Xcalibra berzi ili želite da se upoznate sa našom platformom i pogodnostima koje nudimo, možete posetiti kancelarije svakog radnog dana od 9:00 do 17:00. Na ulazu se nalazi veliki Bitcoin znak, tako da ne možete promašiti.

Xcalibra office for support